Hjem » Altea

Altea

Altea Hotell

Hotel SH Villa Gadea

Altea er et variert utvalg av overnattingssteder i ulike prisklasser – alt fra lekre 5-stjerners luksushoteller til mer enkle og rimelige Bed & Breakfast. Man ... Les Mer »

Altea Shopping

shopping la-marina-centro-comercial

Alteas hovedgate i det kystnære sentrum heter «Calle Rey Jaume I», og her finnes et flott utvalg av butikker som har salg av bl.a. moteklær, ... Les Mer »

Altea barer og uteliv

Bar Sands Bar

Altea er et stille og fredelig sted, som egner seg utmerket for familieferier. Det finnes imidlertid en rekke trivelige barer, puber og restauranter langs strandpromenaden ... Les Mer »

Altea mat og drikke

mat Asador El Torreon de Paula

Altea kan tilby et variert utvalg av restauranter og spisesteder, enten man ønsker tradisjonelle spanske retter eller en mer internasjonal meny. På toppen av åsen ... Les Mer »

Altea severdigheter

Aqualandia

Altea er kjent for sitt vakre og varierte landskap, og kombinasjonen av fjell og hav er byens største turistattraksjon. I tillegg har Altea et behagelig ... Les Mer »

Altea apotek

Health Icon

Alle apotek i Spania har et grønt kors som symbol, og heter farmacia. Vanlig åpningstid for apotek i Altea er følgende: Mandag – fredag kl. ... Les Mer »

Altea åpningstider

apningstider-2

De aller fleste butikker i Altea følger ordinær åpningstid, som er følgende: Mandag –  fredag kl. 09.30 – 13.30 og deretter kl. 16.30 –  20.00. ... Les Mer »

Altea turistkontor

tourist-information

Det kan være nyttige å oppsøke turistkontoret i Altea når man ønsker tips til dagsutflukter, aktuelle arrangementer, aktiviteter eller interessante steder man kan besøke under ... Les Mer »

Altea taxi

taxi-spania

Det er svært praktisk å benytte taxi i Altea når man har behov for transport. Taxier opererer 24 timer i døgnet, og tar opptil 4 ... Les Mer »

Altea fakta

Altea havnen

Altea er en by og kommune som ligger sørøst i Spania ved Middelhavskysten, og tilhører provinsen Alicante. Altea befinner seg dessuten i Valencia-regionen, og utgjør ... Les Mer »